מאכלי חלבון גורמים לעצירות?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/11/2022 | 18:40 | מאת: עידן

שלום רב, אשמח לדעת האם מאכלים המכילים חלבון יכולים לגרום לעצירות, קרי שייק חלבון,משקה חלבון, חטיף חלבון, יוגורט חלבון וכו'. בתודה מראש עידן

שלום עידן, מזון בהגדרה לא גורם לעצירות, הוא יכול להחריף נטיה או מצב קיים. מזון עתיר חלבון ללא בעיה במערכת העיכול, לא אמור לשנות למצב יציאות שלך. בברכה,דנה

28/11/2022 | 08:05 | מאת: עידן

היי דנה, תודה על תשובתך. קמח לבן,אורז לבן ובננות להבנתי יכולים לגרום לעצירות ולכן היה חשוב לי לדעת האם מזונות המכילים חלבון עלולים לייצר פעולה דומה. אין לי בעיה במערכת עיכול אך אני לאחר ניתוח פיסורה וחשוב לי לוודא שהנ"ל לא יכול לגרום לי ליציאות קשות. אשמח להתייחסותך תודה מראש

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר