איכות הסוכרים במיץ סחוט טבעי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/11/2022 | 11:55 | מאת: רות

ב"מיץ תפוזים 100% סחוט טבעי" יש 9% סוכרים. האם סוכרים אלה - טבעיים, בניגוד לסוכרים תעשייתיים, ולכן אינם גורעים מאיכותו התזונתית?

שלום רות, אם על רשימת הרכיבים לא כתוב סוכר, אז הכוונה לסוכרי הפרי עצמו. גם אותם יש לצרוך במגבלה. בגורף, איני ממליצה על שתיית מיצים, גם לא סחוטים טרי. עדיף לאכול את הפרי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר