התפריט תזונה דיאטה שלי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/11/2022 | 19:23 | מאת: פ

ערב טוב אני בעוד פחות מחודש איהיה בת 51- אוכלת ושותה כל היום עד 6 כוסות נס קפה עם מעט חלב ועם סוכרזית קפה הפוך גדול בארומה מנגדרינה ירקות מלפפונים וגמבות ביצה קשה קוטג 5 אחוז של תנובה ארטיק דיאט תפוח אדמה אפוי בנייר כסף תפוח עץ מעדן דיאט 0 אחוז שומן שתיית משקה דנונה משקה דיאט ספרייט ללא הגבלה מה דעתך

שלום, איני מביעה דעה על תזונה אישית במסגרת פורום זה. עליך לפנות לתזונאי.ת במסגרת הקופה אליה את שייכת. בברכה,דנה

14/11/2022 | 08:22 | מאת: פ

פעם הייתי ביעוץ אך הדיאטנית מקופח לא הצליחה לסדר לי תפריט וזה קשה לקבל הפנייה אז בקושי קיבלתי.

שלום, אני חושבת שאפשר לנסות שוב אצל תזונאית אחרת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר