אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/11/2022 | 23:41 | מאת: לינוי

התחלתי לקחת לחיזוק מערכת החיסונית לפני החורף קומפלקס קוורציטין בתוספת nac של חברת סופהרב וכן בנוסף חומצה היאלורונית בתוספת קולגן של חברת סולגאר האם הם מצריכים לקחת אותם אחרי ארוחה שומנית על מנת שהספיגה תהיה מקסימלית ? כגון אבוקדו, אגוזי מלך, גבינה צהובה וכדומה? או שכל סוג אוכל הספיגה תהיה טובה ? אשמח מאוד לדעתך , אציין אגב, שאני נוטלת כל בוקר על קיבה ריקה עם היקיצה B12 תת לשוני למציצה של חברת סולגאר מאחר שהויטמין B12 מעט נמוך בבדיקות הדם ..

שלום לינוי, אני פחות עוסקת בתוספי תזונה שאין להם ביסוס מדעי מספק, ולכן אין לי גם המלצות לגבי נטילתם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר