חומצה אורית מה לעשות?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/11/2022 | 21:41 | מאת: מור

שלום אני בת 27 ועשיתי בדיקות שיצאו תקינות למעט חומצה אורית מעט גבוהה. כאשר שאלתי את הרופא מה לעשות הוא אמר שזה נגרם מצריכה מרובה של מזונות מהחיי והמליץ על ספורט. למרבה האירוניה אני מבצעת ספורט באופן קבוע והתזונה שלי היא בכלל טבעונית... ממה זה נגרם? מה זה בכלל אומר ומה ההשפעה של זה על הגוף ומה עליי לעשות? זה כבר חצי שנה ככה ועד עכשיו לא קבלתי תשובה מה עליי לעשןת לגבי זה. תודה רבה.

שלום מור, שאלה ראשונה היא כמה מעל הנורמה. שאלה שניה- האם את במשקל תקין. שאלה שלישית- האם יש סיפור משפחתי. שאלה רביעית- האם את צורכת אלכוהול- בעיקר בירה. שאלה חמישית- האם את נוטלת תרופות קבועות? ואחרי כל התשובות האלו נקבל החלטה כיצד להמשיך. בברכה,דנה

09/11/2022 | 20:03 | מאת: מור

המשקל שלי תקין הרופא אמר קצת גבוהה אז אני לא יודעת בדיוק. עניין משפחתי לא שידוע לי. אני מעולם לא צרכתי אלכוהול אני לוקחת לפי הצורך תרופה לאלרגיה לאבק.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר