מזון (אולטרה) מעובד שרכיביו טבעיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/10/2022 | 21:31 | מאת: עומר

האם אבקות מרק הנמכרות במרכולים הם מזון (אולטרה) מעובד? הרי כתוב עליהן באותיות גדולות: "100% רכיבים טבעיים, ללא צבע מאכל ללא חומר משמר". האם אין סתירה בין מזון אולטרה מעובד, או מעובד, לבין רכיבים טבעיים?

שלום עומר, כל מזון אולטרה מעובד התחיל בחומרים טבעיים. זה לא הופך אותו למזון בריא או ללא אולטרה מעובד. אבקת מרק היא מזון אולטרה מעובד, ואיני רואה שום סיבה לעשות בו שימוש. בשביל זה יש תבלינים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר