אלרגיה לניקל ומתכת דיאטה דלת ניקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/10/2022 | 19:47 | מאת: נעמה

האם מי שאלרגי לניקל ממגע צריך לצרוך דיאטה דלת ניקל האם באמת מוכח דבר כזה?

שלום נעמה, מעבירה אותך לקישור בנושא מהמחלקה לתזונה ברמבם. https://www.rambam.org.il/?catid=%7B8a2f8ae5-b9a1-42a2-8f99-e0e52e55c1ce%7D בברכה,דנה

23/10/2022 | 11:46 | מאת: נעמה

וואו ממש קשה כמעט לא לאכול כלום חחח האם כדאי להימנע מי שאלרגי? יכול להיות שגם המזון מפריע

שלום נעמה, החלטה היא שלך בסופו של דבר. הבעיה העיקרית היא האחסון והשימוש בכלים, לכן שימורים פחות מומלץ. הכל תלוי במידת האלרגיה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר