מים מינרלים, מסוננים ומהברז

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/10/2022 | 19:25 | מאת: ישי

היי שלום רוצה לדעת לגבי איזה מים עדיפים מבחינת טעם, אני לא מחבב מים מהברז, אז שאלתי היא לגבי מים מסוננים ומים מינרליים מבקבוקים מי מבניהם יותר ראוי לשתיה מבחינת תפוצת רעלים אפשרית? לצד אולי לכלוך והצטברות מזיקים כאלה ואחרים במים המסוננים, אני דואג לגבי מים מינרליים שעומדים תקופה בבקבוקי פלסטיק ואולי מקבלים מהפלסטיק את הרעות שלו(המסרטנות)? אגב, אם כבר פלסטיק, גם מבחינת מים מהברז, המים עוברים בחלק מהדרך דרך צינורות פלסטיק(אם כי פחות דק בהרבה מהבקבוקים)

שלום ישי, אמרת בעצמך, הכי טוב מי ברז. ברור שזה עניין של טעם. מים מינרלים ומים מסוננים שווים מבחינתי באותה מידה של טוב לעומת לא טוב. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר