אבקת חלבון כתוסף תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/10/2022 | 14:37 | מאת: נטלי

אני סובלת מבעיות במערכת העיכול ולא מצליחה לצרוך את כל כמות החלבון שאני צריכה, בגלל זה התחלתי לצרוך אבקת חלבון על בסיס מי גבינה במטרה לספק לעצמי חלבון. האם מבחינה תזונתית אבקת חלבון מי הגבינה מתאימה לשימוש הזה? האם כדאי להימנע מאבקה או להחליף לאבקת חלבון אחרת? תודה רבה.

שלום נטלי, אני חושבת שאת צריכה לפנות לתזונאי.ת שתתאים לך תזונה עם מספיק חלבון, לא תמיד אבקת חלבון היא הפתרון לבעיות במערכת העיכול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר