אימונים והשפעה על מסך השריר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/10/2022 | 23:16 | מאת: אנונימי

בן 20. שוקל 64, גובה 1.72. אני רוצה לרדת מעט במשקל. באזור ה5 קילו לא יותר. אני רזה, אבל הייתי רוצה להיות מעט יותר דקיק. התחלתי לעשות דיאטה עם גרעון קלורי בינוני, כמו כן התחלתי להתאמן במכון כושר בערך 3-4 פעמים בשבוע. כאמור, המטרה שלי היא להיות מעט יותר דקיק, והמטרה שלי באימונים היא רק לשמר את מסת השריר עד כמה שניתן ולהוריד מעט את אחוז השומן. איך משיגים את זה? האם אימונים בעצימות כמו שלי מספיקים? תוכלי לתת לי טיפים כדי שאוכל להשיג זאת?

שלום, איני מומחית לתזונת ספורט. בכל מכון היום יש תזונאי.ת שיכולים לתת לך מענה, פנה אליהם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר