פיסורה ויציאות - עזרה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/09/2022 | 11:03 | מאת: עידן

שלום רב אשמח לעזרה, אני סובל מפיסורה. קבלתי ניפידין ותפריט מותאם מתזונאית הכולל סנדוויץ בבוקר, סלט עם עוף\קינואה וכו' לצהריים וארוחת ביניים וקאווקר לערב. לוקח גם נורמלקס אחד ביום. הבעיה שלי היא שיש לי 4 יציאות כל בוקר כשהשתיים הראשונות לא נוראות או מכאיבות לאחר מכן אך השלישית והרביעית גורמות לכאב שממשיך לכמה שעות לאחר מכן החלום שלי ליציאה אחת..מקסימום שתיים בבוקר וזהו! אשמח להכוונה מה צריך לשנות\להוסיף על מנת להגיע למטרה זו? תודה רבה

שלום עידן, ניכר כי אתה כבר מטופל אצל תזונאית. ממליצ לחזור אליה ולבדוק את הנושא. איני יכולה לתת המלצות ספציפיות במסגרת פורום זה. כמו כן, הפיסורה והכרב יחלפו בתקווה בקרוב. אם היציאות האחרונות מכאיבות יותר, ייתכן ואתה צריך שינו בטיפול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר