המתקה נדרשת - בדבש או בממתיק מלאכותי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/09/2022 | 22:25 | מאת: איל

אם אני (מבוגר מאוד, טרום סוכרתי, רזה) רוצה לשתות קפה/תה, שאני אוהב רק כאשר הוא מומתק, האם מוטב להמתיק בדבש או בממתיק מלאכותי (רק אלה באים בחשבון, מבחינתי)?

שלום איל, מבחינת סוכר אז ממתיק. מבחינה בריאותית- אף אחד משניהם. בברכה,דנה

20/09/2022 | 20:45 | מאת: איל

האם המתקת קפה בכפית דבש אחת בבוקר והמתקת תה בכפית דבש אחת בערב, המאפשרת ליהנות מטעמם הנפלא של משקאות בריאים אלה, עם תכונותיו האנטיבקטריאליות והאנטיספטיות, לא מעניקות לו יתרון ממשי לעומת ממתיק מלאכותי שאין לו אף אחת מהתכונות הטובות הללו?

24/09/2022 | 10:49 | מאת: איל

מקווה לקבל תשובה לשאלתי מ-24.9 עוד בשנה זו, המסתיימת מחר. כתיבה וחתימה טובה. איל

24/09/2022 | 12:49 | מאת: mmi

שלום איל, נשאלו בעבר בפורום שאלות זהות על ידי אנשים בשם אלי, רותי, סימה, רועי, סופי, אלעד ואולי גם אחרים. כולם, כמוך, מבוגרים, רזים, טרום סכרתיים ולא יכולים לדמיין את חייהם ללא ממתיק בקפה או בתה. ראה מה שהיא ענתה להם.

24/09/2022 | 15:52 | מאת: איל

נראה לי ש-mmi, הכותבת דברים לא אחראיים בעליל, היא מתחזה שאיננה דיאטנית ואיננה דנה.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר