שלום רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/09/2022 | 16:40 | מאת: קארין

בן אדם בריא שרוצה לקחת מגנזיום 520 ונמצא שהערך תקין בדם אין ערך נמוך בבדיקת דם אבל רוצה לקחת מגנזיום קיבלתי כבר מגנזיום 520 מג.. רק שאני אלרגית למתכות זהב ניקל והידרוקינון ואני לא יודעת אם יש קשר למגנזיום רופא משפחה הביא לי מגנזיום אבל שכחתי לעדכן בקשר לאלרגיה כי הוא נתן ממש מהר ולא הסתכל האם אפשרי לקחת מגנזיום לאדם בריא שרוצה לקחת והבדיקת דם תקינה זה לא מזיק? הרי זה גבוהה לא? לא מסוכן עבורי? כבר קניתי

19/09/2022 | 17:44 | מאת: קארין

רמת מגנזיום שלי בבדיקה 1.90 mg.

שלום קארין, אם אין אינדקציה לקחת, אז אל תקחי. אין שום סיבה להכניס תוסף מיותר לגוף. את יכולה לקבל מספיק מגנזיום במזון- דגנים מלאים, פירות, ירקות זרעים וקטניות. בשאלת האלרגיה- פני לרוקח. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר