האם נטילת מגנזיום היא טובה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/09/2022 | 19:55 | מאת: מגנזיום

עשיתי בדיקת דם יצא שרמת המגנזיום שלי תקינה בדם, אבל אני בכל זאת רוצה ליטול מגנזיום בגלל שיש לי הידוק לסת ושחיקת שיניים כל הזמן מהדקת לסת והשרירים לא רגועים האם לטעמך כדאי לנטול מגנזיום למי שהרמת מגנזיום שלו תקינה בשביל להרפות את הלסת? יש לך מושג כמה לדעתך כדאי כמות מג? למי שהרמת מגנזיום תקינה?

שלום, אין ביסוס מדעי לנטילת מגנזיום להרפיית שרירי לסת. אין הצדקה לקחת. נזק קרוב לוודאי לא יקרה. הפתרון הטוב ביותר הוא סד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר