שאלה לגבי כרס במשקל תקין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/08/2022 | 20:31 | מאת: מ

שלום רב יש לי שאלה אני בן 28 במשקל תקין 1.70 שוקל 69 קילו בערך אבל יש לי כרס בבטן לא גדולה מאוד אבל יש ושומן במותניים ובירכיים. וזה נראה כמו של אדם שמן קצת. רציתי לשאול האם צריך לרדת במשקל בישביל הורדת הכרס או שזה קשור לפעילות גופנית ותזונה נכונה . והאם זה מצוי שבמשקל תקין יש כרס

19/08/2022 | 00:27 | מאת: מ

היקף המותניים שלי הוא 90 משקל 69 גובה 170 האם כרס בגיל 28 זה כמו כרס בגיל המבוגר או שזה יותר קל להורדה ? ,,והאם כרס זה מסוכן או שזה רק מהיקף מותניים מסויים נחשב למסוכן ?

שלום, אין סכנה במה שאתה מתאר, נראה לי שזה מפריע לך במראה. עבודה על חיזוק שרירי ליבה ותזונה דלת פחמימות יכולה לעזור משמעותית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר