אבקת חלבון של מאסל פראם.

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/08/2022 | 17:50 | מאת: אסף

שלום ! קניתי אבקת חלבון של מאסל פראם, גיליתי בעת הרכישה שהאבקה מכילה חומרים כמו : אספרטיים,אצסולפם K,סוכרלוז !!! הצריכה מהסקופ כ-31 גרם ליום ! האם זה יזיק לי ???

שלום אסף, לא ברור לי איך הגעת לחישוב, זה לא נראה לי הגיוני במיוחד, כי לרוב לא כתוב כמויות של הממתיקים האלה. תנסה למצוא אבקת חלבון ללא. בברכה,דנה

16/08/2022 | 10:12 | מאת: אסף

לא התכוונתי שזה הכמות הממתיקים שמכיל כף = 31 גרם. אלא בתוך כמות הסקוף הצריכה שאני לוקח כ-31 גרם אבקת חלבון יש כמות מסוימת של ממתיקים ! האם הממתיקים שנמצאים בכמות הצריכה שציינתי עלול להזיק ?

שלום אסף, באופן כללי איני ממליצה על אבקות חלבון (יש מספיק במזון באופן טבעי). נכון להיום אין הוכחת נזק לממתיקים, אבל אם אפשר בלי- עדיף. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר