בהמשך לשאלתי מטה..............

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/07/2022 | 22:29 | מאת: מור

היי, אני אמקד את שאלתי: איך אני יכולה לעודד את התיאבון? חשוב לי להדגיש שתמיד הייתי מאוד רזה מילדות ועד גיל 34 ממש תת משקל וזה גם נבע מחוסר תיאבון. ועד שזה עבר והשמנתי אני לא רוצה לחזור לזה. בלוטת תריס אצלי תמיד בסדר. וכל בדיקות הביוכימיה.

שלום מור, לצערי איני יכולה לתת לך ייעוץ פרטני במסגרת פורום זה. טיפול תזונתי הינו מורכב ומבוסס על הכרת המטופל. פני לתזונאי.ת להמשך טיפול אישי. חשוב לציין- שכל ירידה בלתי רצונית במשקל וחסר בברזל מחייבת בירור רפואי- כולל גסטרוסקופיה ודם סמוי בצואה. בגילך אין סיבה לאנמיה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר