אוכל "לא בריא" אחריי שנה של תזונה דלת פחממות+ירקות+אוכל לא מעובד

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/07/2022 | 00:08 | מאת: עינ

אחרי שנתיים של שינוי רציני בתזונה והוספת ויטמין D ששינה ליא ת החיים. 5 אלף יחידות ליום. אכלתי ארוחה שיחסית לא בריאה"שעועית ירוקה מטוגנת עם עגבניות והמבורגר בלחמניה. ההי טעים והרגשתי שהכל מתוק לי , ולאחר מכן היו לי כאבי בטן ותחושה של כבדות נוראית. האם שאוכלים אוכל "בריא" ולאחר תקופה ארוכה אוכלים אוכל"לא בריא" יש תופעות כאלו? (העבר הייתי יכול לאכול פיצות והמבורגרים בלי בעיה , היום זה סיוט אז וויתרתי על זה על אף שחשבתי לעששות לעצמי פעם בשבוע ארוחה לא בריאה בשביל הנפש) תודה

שלום, כנראה אחרי שהתרגלת לתזונה מסויימת, את.ה כנראה לא רגיל.ה לתחושת המלאות הזו עם מזון עתיר שומן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר