תזונה ים סטומה וטיפול כימותרפי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

25/06/2022 | 12:13 | מאת: נעמי

שלום רב, לפני כמעט חודשיים עברתי ניתוח הרטמן עם קולוסטומי עקב גידול במעי הגס.כרגע אני מקבל טיפול מונע של קפטיטבין. מאז שאני לוקחת, מזה שבוע, הצואה רכה יותר במקצת במיוחד אחרי הצהריים. ןיש לי הרגשת רעב מידי שעתיים, האם יש סיבה לכך? הסטומה? הטיפול? ומה אפשר לעשות תודה

שלום נעמי, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. כמטופלת אונקולוגית את זכאית לקבוע פגישה במכון אליו את משוייכת ולהתייעץ עם תזונאי.ת ייעודים לתחום. איני יכולה להסביר את השינויים והאם יש יש קשר ביניהם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר