מזון מעובד ואולטרה מעובד

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/06/2022 | 15:43 | מאת: אלי

מה ההבדל בין מזון מעובד לאולטרה מעובד מבחינת טיבם ומבחינת נזקיהם?

שלום אלי מוזמן להכנס לקישור של משרד הבריאות. https://www.health.gov.il/Subjects/FoodAndNutrition/Nutrition/Adequate_nutrition/processed-food/Pages/default.aspx בברכה,דנה

23/06/2022 | 22:20 | מאת: אלי

לצערי, עקב היותי מבוגר מאוד, אינני מסוגל להיכנס לקישור המחייב הדפסת עשרות אותיות. אני יודע להיכנס לקישור המחייב לחיצה אחת בלבד. אשמח לקבל קישור כזה.

פשוט העתק והדבק. מוזמן לחפש בגוגל את הנושא תחת אתר משרד הבריאות. דנה

04/07/2022 | 22:55 | מאת: אלי

לגבי מזון אולטרה מעובד, משרד הבריאות מגביל את התייחסותו לצריכתו המוגברת (למשל 2 כוסות לימונדה זירו) על חשבון מזון אחר (צריכה זו מזיקה), אך אינו מתייחס לצריכה מדודה שלו (כמות כנ"ל) שאינה באה במקום מזונות אחרים. נכון?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר