זרעי פשתן מה לעשות איתם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/06/2022 | 00:19 | מאת: זרעי פשתן

פתאום שמתי לב שאני אוכלת זרעי פשתן טחונים שקניתי ולא שמה אותם במקרר והם כבר כמה חודשים אני אוכלת מהם הם בתוך שקית שהיא קצת פתוחה ושמתי עליה עוד שקית והיא בארון מטבח האם זה מסוכן? אני לא יודעת כמה זמן אני אוכלת מהם אולי 8 חודשים אולי יותר האם זה מסוכן? הטעם שלהם גם קצת מוזר לעומת החדשים שקניתי החדשים שקניתי גם חודשיים בחוץ עדיף לשים אותם במקרר? כי הם מחוץ למקרר

שלום, זה לא מסוכן, הם פשוט התעשפו לך. זה לא מסוכן. הקפידי לשמור במקרר או במקפיא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר