לפי איזה מבחן נחשב מזון למעובד

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/06/2022 | 09:23 | מאת: סימה

האם דבש טהור, או דבש בכלל, הוא מזון מעובד? והאם ממרח שיש בו סיבים תזונתיים, , בנוסף לדבש טהור, הוא מזון מעובד? והאם לערכים התזונתיים יש משקל בקביעת היותו של פריט מזון - "מעובד"? לפי איזה מבחן ייחשב "מעובד"?

שלום סימה, מזון מעובד נחשב מזון שנוספו לו תוספים שאינם במקור שם. גם בישול בבית נחשב מזון מעובד, זה לא הופך אותו ישר ללא בריא. הכנסתי לאתר של משרד הבריאות או אגף התזונה ותוכלי לקרוא הכל על מזון אולטרה מעובד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר