קקאו האם סיכנתי את עצמי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/05/2022 | 18:50 | מאת: אנונימית

שלום עשיתי טעות קניתי קקאו אבקת קקאו 100 אחוז אורגנית בגלל שיש לי חרדות חשבתי שזה יעזור לי בחרדות לא ידעתי איך להשתמש בה אז לקחתי כפית ממש מפןצצת עד למעלה והכנסתי את הכל לפה הריח היה חזק טעם מר פלטתי מהפה הרגשתי שאני עומדת להקיא וממש נחנקתי שתיתי מלא מים האם זה נזק או מסוכן שהכנסתי הכל בבת אחת את הקקאו ?

24/05/2022 | 18:50 | מאת: המשך

גם מאוד השתעלתי הרגשתי שהכל עולה לי למעלה

שלום, אין נזק מלבד תחשות החנק. קקאו ממיסים במים או חלב לא אוכלים אבקה כך סתם. בברכה,דנה

31/05/2022 | 00:10 | מאת: אנונימית

תודה רבה מעריכה את תשובתך האם באמת קקאו יש בו את כל הויטמינים שאומרים עליו ושהוא טוב לעור? בגלל זה אני לןקחת או שאולי כדאי למצוא תחלופה אחרת?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר