שאלה לגבי קצב חילוף החומרים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/05/2022 | 00:50 | מאת: ח

שלום רב יש לי שאלה מה הכוונה לגבי דאטת יויו לגבי האטה בקצב חילוף החומרים - למשל למישהו שהוריד 20 קילו ועלה בחזרה 20 וכו . האם זה דבר קבוע האטה בקצב חילוף החומרים או דבר בר תיקון על ידי ספורט ותזונה נכונה קצב חילוף החומרים חוזר לתיקנותו . ?

שלום, בעיקרון המושג "יו יו" מסמן עליה וירידה במשקל על בסיס קבוע. כל השינויים האלו גורמים לפגיעה בתפקוד המטבולי. ניתן לשפר ע"י ירידה למשקל תקין ופעילות גופנית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר