סקסנדה והתרגלות לחומר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/05/2022 | 15:07 | מאת: יעל41

שלום, אני על המינון המקסימלי בסקסנדה וירדתי כ17 ק"ג בחצי שנה. הגעתי למצב שבו אני מרגישה שהתרגלתי לחומר ואני פחות שבעה ממה שהיה משביע אותי לפני חודשיים למשל. האם הגיוני שהגוף התרגל לחומר, האם אפשר להגדיל מינון ואם לא מה ניתן לעשות? האם אוזמפיק יכולה להיות פתרון?

שלום יעל, זה לא תחום ההתמקצעות שלי , אבל בהחלט לכל תרופה יש גבול טיפול ואם זה לא מלווה בשינוי התנהגותי ותזונתי יחד עם תזונאית האפקט יורד. לגבי החלפת תרופה זו אופציה, אבל יש לדבר עליה עם תזונאית ורופאה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר