ירקות עם סיבים לסובלים מחסימות מעיים חוזרות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/03/2022 | 11:04 | מאת: נועה

שלום, אודה על רשימת ירקות ופירות עם הרבה סיבים מהם כדאי להמנע למי שסובל מחסימות מעיים חוזרות ונישנות. האם דלעת עשירה? מה כן מומלץ מבין הירקות והפירות? תודה, עינת

שלום נועה, בחסימות מעיים חוזרות ונשנות אין המלצה להמנע מירקות ופירות עשירים בסיבים, אלא ממגוון מזונות שיכולים להיות בעייתיים. המזון לא גורם לחסימה. יש להמנע מ: פופקורן, גרעינים, תירס, שקדים, אגוזים, בוטנים, סברס, אפרסמון, רימון, סלרי ופירות בוסר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר