כמה מותר לקחת מגנזיום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

11/09/2021 | 08:31 | מאת: ישראל

שלום . לאחרונה התחלתי לצרוך מגנזיום אחד ביום עקב כאבי שרירים בגב שהמון זמן לא עובר והתחלתי להרגיש הקלה אחרי כמה ימים . בבדיקת הדם לא מראה על חוסר אבל אני שותה מים מתמי 4 כבר שנים והבנתי שהמים שמגעים אלינו מותפלים ואין כמעט בכלל מגנזיום . השאלה שלי עם זה בסדר לצרוך כדור היום ולכמה זמן ? ובלי קשר החלפנו את הצריכת המים לבקבוקים ששם רשום שיש מגנזיום וסידן תודה רב

שלום ישראל, אין מניעה מלקחת תוסף של מגנזיון באופן כללי, בהנחה שתפקודי הכליה תקינים. הסיכוי לרעילות נמוך מאוד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר