אנשור אדוונס..........

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/05/2021 | 11:30 | מאת: גלי

שלום ד"ר, אני אמורה לעלות במשקל ובהנחיית דיאטנית לשתות אנשור. רציתי אנשור אדוונס כי יש בו רמת חלבון גבוהה והוא מומלץ להעלאת מסת שריר לפי מה שכתוב, אבל אני רואה שיש בו HMB, ו- ל-קרניטין. קראתי של-קרניטין יכול להפריע לתרופות של בלוטת התריס (אני מקבלת יוטירוקס ו T3). האם מותר או אסור לי לשתות את זה? (לא מדובר על חד פעמי, אלא תקופה כחלק מתפריט עליה במשקל). תודה

שלום גלי, בכל מזון המכיל חלבון יש קרניטין במידה שווה למה שקיים באנשור פלוס אדוונס. כך שאין בעיה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר