עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/04/2021 | 17:10 | מאת: יאיר

אני בן 21, גובה 172. השתחררתי בדצמבר ובעקבות עבודה מהבית ועומס כמעט ולא יצאתי ועשיתי פעילות, כשבאופן רגיל אני הולך הרבה. בהתאם, עליתי מ 67 קילו ל 75 או קצת יותר. אני מתחיל עכשיו עם תפריט שהיה לי בעבר, מוסיף פעילות גופנית קצת ומנסה לחזור לצום פעמיים בשבוע אחרי ארוחת בוקר שעשיתי בעבר. כמה קלוריות אני צריך ביום כדי לרדת? כמה זמן לדעתך ייקח לי להוריד את השמונה קילו? האם יש לך המלצות כלליות לתת לי לירידה? אני אף פעם לא חושב שאני בדיאטה אלא מסתכל על זה כדרך חיים. עם זאת תמיד נתקעתי ב 67 ולא הצלחתי לרדת עוד, עם שומן באגן וירכיים שלא ירד, וכעת המשקל העודף דווקא בבטן.

שלום יאיר, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. אני לא יכולה לומר כמה קלוריות או כמה זמן. ממליצה לעשות את התהליך עם איש מקצוע מיומן- תזונאי.ת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר