אגוזים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/04/2021 | 17:03 | מאת: מאור

שלום דנה, אמרו לי שצריך להשרות אגוזי מלך ושקדים במים לפני אכילתם בגלל שיש בהם חומצה פיטית שמונעת ספיגה של מינרלים. האם זה נכון? כל אגוז שאני אוכל צריך להשרות אותו? לכמה זמן? אני מניח שזה פוגע בטעם, האם יש דרך אחרת למנוע את זה והאם זה חשוב?

שלום מאור, אין צורך להשרות שום דבר. יש לאכול אותם טבעי, היתרונות שלהם רבים גם ללא ספיגה מלאה של כלל מרכיבי המזון בהם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר