גזים לא נעימים אינסופיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

10/04/2021 | 20:42 | מאת: ענת

שלום אני סובלת מבעיות עיכול קשות ויש לי גזים אינסופיים בריח רע זה לא מאוכל לא מתאים הגזים כל היום בלי הפסקה אין לי חיים וזה צורב בפיסורה ברקטום בוולווה מה ניתן לעשות לרופאים אין פתרון האם תה שומר למשל יכול לעזור או דברים דומים תודה מראש

שלום ענת, יש לבצע בדיקת קולונוסקופיה וגסטרו, לבדוק את פלורת המעי שלך ולשלול מזהמים כגון אמבות. תה שומר לא יכול להזיק אבל לא בטוחה לגבי תועלת את כל זה לעשות בליווי דיאטנית גסטרו. בברכה,דנה

11/04/2021 | 10:24 | מאת: בלהה

ניסיון אישי. בלי סוכר בלי פירות רק מעט אורז וירקות מבושלים וקצת עוף או גבינה קשה בלבד שום גבינות לא חצילים או פלפלים. קשואים גזר תפוח אדמה, ואורז, . תה וחלב אורז. שבוע עם כדורי פחם זה צנקה גזים. לפניהשי ה, בלילה הכל נרגע. זה עזר לי.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר