ספירולייט המסייע לשובע ולהפסיק מתוק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

30/03/2021 | 00:56 | מאת: מירים

אני בת 57 ולאחרונה אני כל הזמן רעבה, אולי הגיל, או השיעמום לא יודעת,לאחרונה נתקלתי במוצר שקוראים לא ספירולייט (מקווה שרשמתי נכון) לפי מה שהם אומרים ישנם מרכיבים שם שסייעים לירידה במשקל, אני יודעת שאין קסמים, אבל האם התוסף הזה ספירולייט בשילוב עם תזונה מתאחמה יכול לסייע ולו במעט ?

שלום מירים, לצערי הדרך לירידה במשקל היא שינוי תזונתי בלבד ופעילות גופנית. תוספים אולי יכולים לעזור במעט, אך לא הייתי ממהרת לרכוש משהו שלא הוכח מדעית. בברכה,דנה

01/04/2021 | 16:11 | מאת: סטודנטית לחקלאות

ספירולייט הוא תוסף מזון שמופק מספירולינה. ספירולינה זה שם כולל למשפחה של אצות. כמו הרבה אצות אחרות, היא מכילה אחוז גבוה יחסית של חלבון, ויטמינים ומינרלים. את יכולה לקבל את כל הרכיבים האלה מאכילת אצות (פתרון יקר יחסית אך עדיין זול מקניית תוסף) או פשוט מאכילה של מאכלים מקומיים שמכילים את אותם אבות מזון

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר