גרגרי קפה ירוק- חסימת מעיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/03/2021 | 18:23 | מאת: א

שלום, אני נוהגת לשתות קפה ירוק מזה זמן רב, אך לא כל יום. קרה המון פעמים שבלעתי גרגירים שנותרו בתחתית הכוס (אף פעם לא סיננתי אז כנראה בלעתי הרבה פעמים) בחלק מהפעמים הרגשתי חוסר נוחות בגרון (אני כמה שנים אחרי ניתוח וושט בשל רפלוקס שהיה). כעת אתחיל לסנן, אך הדאגה שלי היא אם גרגרי הקפה הירוק יוצאים בצואה או שהם סוג מזון שעלול להאגר במעיים וליצור חסימת מעיים או בעכיה כלשהי? מאוד מודאגת.. תודה מראש.

שלום, אם יש לך נטיה לחסימת מעיים או חווית כזו בעבר, אני ממליצה להמנע מגרגרים מכל סוג שעוברים עיכול קשה. ממליצה בכל מקרה לסנן, בייחוד שאין שום עדות לתועלת תזונתית כלשהי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר