20 שקיות ממתיק ביום...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/03/2021 | 18:28 | מאת: טליה

שלום, אני צורכת כ-20 שקיות ממתיק ביום, הרוב סוכרלוז אך משתדלת שכמה מהן יהיו סטיביה כדי לא לעבור את המנה המקסימלית ביום. בנוסף אוכלת כ-3 קרטיבים עם סוכרלוז וכ-40 גרם מסטיקים ללא סוכר. האם המינונים בסדר או שזה מסוכן לבריאות? האם כדאי להחליף חלק בסכרין או משהו אחר? תודה

שלום טליה, להיגע למקסימום של סוכרלוז לא סביר שתגיעי. לא ממליצה בכלל לעבור בסכרין, כן ממליצה להוריד בשימוש של ממתיקים בכלל. לא ברורה לי הסיבה לשימוש הגבוה, ממליצה להתייעץ עם דיאטנית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר