ביצים..................

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/03/2021 | 14:46 | מאת: ניסים

היי אני מתאמן 6 פעמים בשבוע אוכל לפי תפריט של מאמן כושר 160 גר חלבון ליום 150 גר פחמימיה ו40 גר שומן שבארוחת הבןקר 4 ביצים שלמות אני לא סובל מכולסטרול גבוה וגם לא ldl גבוה להפך ירד מאז הדיאטה אבל בדיקת סיטי לב שעשיתי נמצא חסימה של 25 אחוז באחד העורקים האם יש קשר לצריכת ביצים האם זו כמות גבוה האם יש קשר בין הדברים יש ירידת אחוזי שומן וגם המשקל יורד

שלום ניסים, קרוב לוודאי שאין קשר לאכילת הביצים, יחד עם זאת 160 גר' חלבון זה הרבה. ממליצה לקבל תפריט מאיש מיומן כגון דיאטן ספורט ולא מאמן כושר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר