שאלה תודה..............

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

03/03/2021 | 14:28 | מאת: דן

שלום רציתי לשאול 2 שאלות.קודם כל בן 45 סובל מסכרת מגיל 21 לערך כבד שומני .עקב סכרת שומנים משקל גבוה של 107 קילו וכנראה תחילת שחמת התחלתי דיאטה לני 5 חודשים היום אני פחות 25 קילו ללא סכרת שומנים כולסטרול .רציתי לשאול למה הירידה במשקל נעצרה .ועוד שאלה פעם בחודש יום שישי אני מתקרנף ואוכל ממש מהכל זה עוזר לי פסיכולגית מנטלית וגם לשובע להמשך האם זה נורא תודה.התפריט שלי בדיאטה 3 פת אורז עם גבינה בוקר צהריים חזה עוף או עוף ירקות ובערב שוב 2 פת אורז .

שלום דן, זה אכן מבורך שירדת במשקל, ולראיה השיפור במדדים, יחד עם זאת כמות הקלוריות שאתה אוכל וצורך דל מאוד, וקרוב לוודאי שאינך מגיע להמלצות התזונתיות המינימליות. הירידה שלך דרסטית מדי ל- 5 חודשים. זאת הסיבה שנעצרת גם- הגוף מתרגל למיעוט הקלוריות ומתייעל. ממליצה לפנות לדיאטנית להרכבת תזונה מאוזנת יותר . בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר