טופו אורגי בריא או מזיק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/03/2021 | 18:28 | מאת: מיה

האם טופו אורגני הוא מהונגס בחלקו? יש סרט עם תרגום "זרעי המוות" אולי טופו הוא לא באמת מזון בריאות?האם מסוכן?מסרטן? תודה

שלום מיה, צר לי, אך אין לי תשובה בנושא. בברכה,דנה

02/03/2021 | 20:40 | מאת: רותי

אם תפסיק לאכול כל מה שעשוי מסויה, די תפסיק לאכול. סויה הוא מזון עיקרי של כלל חיות המשק והוא מוסף להרבה מאוד מאכלים, גם שאינם מין החי. כל מה שאנחנו אוכלים היום רחוק מלהיות כפי שגדל במקור בטבע ומרבית המאכלים עברו שינויים גנטיים בדרך שתעקוף את התקנות הארופאיות והאמרקאיות. זה לב המחקר החקלאי

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר