תזונה ספוטיבית וטבעונית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

28/02/2021 | 00:11 | מאת: מתן

היי, אני בן 26 וטבעוני, לאחרונה התחלתי להתאמן בעוצמה גבוהה, 3 פעמים בשבוע (שעה כל אימון). אשמח להתייעץ ולשאול כמה שאלות. כמה ג' חלבון מומלץ לאכול בימי אימון וכמה בשאר השבוע? מה הוא מקור טבעוני טוב לחלבון? והאם עליי לשים לב לדברים נוספים בימי אימון כמו חוסר במלחים וכו'? תודה רבה מראש,

שלום מתן, איני דיאטנית ספורט. ממליצה לפנות לדיאטנית במכון הכושר אליו אתה שייך או לפנות לפורומים מתאימים של דיאטנים ספורט- כגון לפורום של גיא שלמון. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר