ארוחת בוקר- תערובת אגוזים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/02/2021 | 17:33 | מאת: עופר

בתקופה האחרונה חשבתי להתחיל לצרוך בכל בוקר כמות של אגוזים ושקדים מזנים שונים (1 אגוז ברזיל, 2-3 פאקנים, 2-3 אגוזי מלך, 4 אגוזי קשיו, 4 שקדים, 1-2 אגוזי מקדמיה, קצת גרעיני חמניה ודלעת). האם יש בעיה מסוימת לאכול בכל יום את תערובת האגוזים הזו ? בכוונתי להוסיף גם יוגרט פרויוטי (אחרי או תוך כדי) האם ארוחה זו "תחשב" כארוחה בוקר מספקת, מזינה ואיכותית ? אציין שלפני שאני מתחיל את הארוחה אני פותח את הבוקר עם קפוצינו ממכונה (הארוחה בדרכ כשעה אחרי).

שלום עופר, איני יכולה לחוות דעה לארוחה מבלי להכיר את האדם שאוכל אותה. לא מכירה את הבדיקו שלך, משקלך ועוד. על פניו נשמע מזין מאוד- אך גם עתיר שומן וקלוריות- אז קח בחשבון. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר