שאלה לגבי שומר ושורש ליקוריץ

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/02/2021 | 09:26 | מאת: יונית

שלום רב, אני נוטלת תוסף של שורש ליקוריץ, כדור 1 ביום. כמו כן אני מאד אוהבת לאכול שומר. קראתי מאמר על כך ששורש הליקוריץ יכול להעלות את לחץ הדם. האם אכילה של שומר +נטילת כדור 1 של שורש הליקוריץ יכול להעלות את לחץ הדם? ובכלל מה ההבדל בין שומר לליקוריץ? תודה רבה מראש על תשובתך. שבוע טוב והרבה בריאות יונית.

שלום יונית, אין קשר בין שומר לליקוריץ מלבד הטעם האניס המוכר. ליקוריץ אמיתי יכול להעלות לחץ דם למי שיש לו נטיה ללחץ דם, לא כך סתם, וגם לא לכל אחד. בברכה,דנה

07/02/2021 | 10:12 | מאת: יונית

תודה רבה על תשובתך

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר