שלום רב - פטרייה ושלשול כרוני

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/01/2021 | 20:43 | מאת: אוראל

כ-10 שנים יש לי פטריית שמש שמגרדת בחומרה בכל גופי ושלשול יוםיומי. לפני 4 חודש הפסקתי לשתות סוכר לגמרי אפילו בקפה לאחר שמילדות שתיתי כמעט רק קולה כל היום והיום אני בן 30- אבל כלום לא הישתפר- ייתכן שלגוף לוקח זמן וזה ישתנה? האם יש עוד דבר טבעי שאוכל לעשות- למשל להפסיק לעשן?

שלום אוראל, לא ידוע לי על קשר בין פטריית שמש ושלשולים. אני מציעה שתפנה לרופא עור ורופא גסטרו לבירור. הפסקת עישון תמיד נכונה- אבל שוב, לא רואה את הקשר בין השניים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר