כואב לי הבטן כל פעם שאני אוכל עור של עוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/01/2021 | 17:03 | מאת: אוראל

שלום אני בן 13 כל פעם שאמא מכינה עוף והיא אומרת לי לאכול הכל מהצלחת אני גם אוכל את העור של העוף.. ואם אני אוכל את העור של העוף כואב לי הבטן מאוד אבל היא מכריחה אותי.. אני פשוט מאוד רזה ואני כן משתדל לאכול אבל אני כל פעם אומר לה שאני לא אוהב את העור והוא עושה לי לא טוב והיא כופה עליי לגמור הכל מהצלחת.. יש לי קצת בעיה איתה היא לא מבינה שזה עושה לי לא טוב!! מה לעשות? וגם למה יש לי כאב בטן כל פעם אחרי שאני אוכל את העור אולי אני אלרגי לשומן של עוף?

שלום אוראל, אין לי תשובה מדוע דווקא העור גורם לך לכאבי בטן, אולי זה כמות השומן אבל לא רואה סיבה של ממש. תציע לאמא שאתה רוצה לבצע את תהליך העליה במשקל יחד עם דיאטנית לנוער, וכך תוכלו לקבוע מה נכון לך לאכול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר