קוואקר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

31/12/2020 | 11:45 | מאת: אילנה

האם כשאומרים שיבולת שועל בריאה הכוונה גם לקוואקר? או שמרוב שהוא מעובד זה כמו לאכול ממתק? גם לגבי פיטנס הקלאסי, אומרים שזה מדגנים מלאים, אבל שזה מעובד מאבד את כל היתרונות?

שלום אילנה, שבולת שעול וקוואקר זה אותו דבר. הכוונה אולי לגרנולה שזה מעובד יותר. רוב דגני הבוקר הם סוג של ממתק בסופו של דבר.בחלק אולי יש פחות סוכר, אבל זה מוצר אולטרה מעובד בברכה,דנה

31/12/2020 | 15:53 | מאת: אילנה

התכוונתי לקוואקר שמכינים במיקרו. הבנתי שהוא מעובד וכל כך דק וזה מה שגורם לו להיעשות מהר ולכן הוא מעלה את הסוכר כמו שוקולד

שלום אילנה, לא, הוא לא מעלה כמו שוקולד. אבל יש לקחת בחשבון שיש בו פחמימות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר