שכבה אפורה-שחורה מתחת לעור דג הסלמון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/12/2020 | 14:38 | מאת: מנדו

שלום רב דנה ברצוני לשאול שאלה. מאז ומתמיד אהבתי לאכול דג סלמון. כאשר אני מכין סלמון אפוי בתנור או אפילו מבושל ברוטב, כאשר אני מוריד את העור של הדג תמיד אני שם לב שיש שכבה דקה אפורה-שחורה שמחברת בין העור של הדג לבין הבשר הורוד שלו. תמיד נמנעתי מלאכול אותה (אני פשוט מוריד אותה ומרחיק מהצלחת כי היא מתקלפת בקלות מהדג המבושל) גם כי השכבה הזאת לא טעימה לי וגם זה נהייה סוג של הרגל. רציתי לשאול אותך, במידה וידוע לך - מה טיב השכבה הזאת? היא ניתנת לאכילה? מה זאת השכבה הזאת היא חלק מהדג? היא לא בריאה?

שלום, צר לי, אך אין לי מידע בנושא. לא ידוע לי על בעיה באכילתו בכל מקרה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר