משקאות קלים מסוכנים?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/12/2020 | 22:33 | מאת: שירלי

האם מיץ רימונים ומי טוניק מוגדרים "משקאות קלים", שמסוכן לשתות אותם (רגילים או דיאט)?

שלום שירלי, בעיקרון מבחינת כמות הסוכר- בהחלט כן. בסוף הכל עניין של מינון. יש הבדל בין מיץ רימונים סחוט טרי לבין קנוי. ומי טוניק לרוב צורכים בכמות קטנה. בברכה,דנה

20/12/2020 | 09:30 | מאת: שירלי

שלום, קניתי מיץ הנקרא "מיץ רימון טבעי 100%", אשר ב-100ג' שלו יש 12ג' פחמימות. האם מיץ זה נחשב משקה קל שמסוכן לשתות אותו? שירלי

שלום שירלי, זה לא נחשב מסוכן, שום מזון לא חשב מסוכן כל עוד נצרך במידה המותאמת והסבירה, כולל סוכר. אני בכל מקרה לא ממליצה על צריכת מיצים מכל סוג. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר