מאנק פרוט ואחוז אלכוהול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

11/12/2020 | 14:27 | מאת: אלה

שלום, לאחרונה התחלתי להשתמש בתמצית מאנק פרוט (לו האן). כתוב שמנה זה 8 טיפות - 0.22 מ"ל. אני במקסימום משתמשת ב כ- 3 מנות ביום, עד 30 טיפות, לרוב פחות. כתוב שהמוצר מכיל 11% אלכוהול. אציין שבנוסף משתמשת בסוכרלוז/סטיביה ומשתדלת להמעיט, לכן משתמשת גם בזה. שאלתי היא, האם האלכוהול שבמוצר עלול להזיק בטווח הארוך? או שזה מינון זניח? אני לא שותה אלכוהול באופן כללי. גם מקבלת טיפול בלוסק לאחר ניתוחי וושט בשל חומציות (לא מרגישה שהמוצר גרם לבעיה/החמרה), בנוסף מקבלת תרופות לבלוטת התריס עקב תת פעילות. תודה מראש

שלום אלה, לא מכירה את המוצר, לא ממליצה לקחת מוצרים שאין עליהם ביסוס מדעי או מחקר. במינון הקטן האלכוהול נראה לי זניח. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר