האם זה משנה בישול סלק ברתיחה גבוהה או נמוכה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/10/2020 | 13:51 | מאת: רות

היי, אם אני מכינה סלק ברתיחה נמוכה (קצת בועות) זה יכול לקחת גם שעה וחצי - שעתיים, אבל ברתיחה גבוהה זה יכול לקחת 30-40 דקות. האם מבחינת הבריאות זה משנה משהו? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רות, ההבדלים בין שני סוגי הבישול לא ממש נבדקו. בכל מקרה חלק מהויטמינים נהרסים, וחלק מהמינרלים הולכים לאיבוד בבישול למים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר