מהי הדרך הכי בריאה להכין ביצים?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

30/09/2020 | 09:19 | מאת: יעל

שלום, האם יש הבדל משמעותי מבחינת הבריאות אם ביצים מבושלות במים / מוכנות כחביתה / ביצת עין / אפשרות אחרת? אם יש הבדל משמעותי - מהי הדרך הכי בריאה? שאלה נוספת אם אני כבר כאן... אחרי שאני שוטפת קישואים תמיד נשארים כל מיני כתמים חומים קטנים בכל מיני מקומות - האם זה חול או משהו שצריך להוריד או שאפשר לאכול את זה? תודה

שלום יעל, כל הדרכים להכנת ביצים כשרות, כמובן שנעדיף פחות מטוגן. חשוב לבשל היטב את הביצה, ביצה נעה טומנת בחובה סכנות זיהומיות. לגבי הקישואים- אם הלכלוך לא יורד במים וסבון ולא מדובר ברקבון, לא אמורה להיות בעיה. בברכה,דנה

06/10/2020 | 05:58 | מאת: רות

מה הבעיה בטיגון ביצה? אינני מבין מדוע זה מובן, ולכן אודה על הבהרת הדיאטנית. לפי ניסיוני, ביצה מטוגנת היא מזון טעים מאוד.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר