להזמין משלוח של עוף בסופר מהאינטרנט

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/08/2020 | 22:00 | מאת: ח

שלום , אני רוצה להזמין מהסופר משלוח של עוף טרי אבל אני די חוששת אם זה יהיה מסוכן לבשל ולאכול שזה מגיע מהסופר, כי הנסיעה מהסופר שהוא מגיע עד אליי זה 40 דקות והשליח מחלק לפני בעוד בתים בשכונה עד שהוא מגיע אליי כדאי להזמין טרי? או קפוא מעדיפה טרי אבל אני לא יודעת אם תקלקל בחום הזה באיזה תנאים הם מקררים אותו

שלום, השליחות של עוף טרי בדומה למוצרי חלב חייבת להתבצע בקירור. תבררי מול הסניף מנו את מזמינה על אופן השילוח. גם הבשר בדרך לסופר חייב להיות משונע בקירור, אז כנל לגבי שילוח אליך הביתה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר