מים עם לימון וג'ינג'ר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

05/08/2020 | 07:38 | מאת: רויטל

שלום, רציתי לשאול... אני שותה מים קרים עם לימון וג'ינג'ר כול יום, בערך שלוש כוסות, מחולקות לאורך היום. האם יש בזה נזק? האם זה בריא? והאם זה יכול להפריע למערכת העיכול ולגרום לנפיחות כשזה שתייה על בסיס יומי?

שלום רויטל, נזק אין. תועלת- כנראה גם לא משמעותית. לא ידוע על נזק למערכת העיכול. בברכה,דנה

05/08/2020 | 11:45 | מאת: רויטל

עוד שאלה אחת... האם המים עם הג'ינג'ר על בסיס קבוע יכול לגרום לנפיחות בבטן או לגזים?

שלום רויטל, לא ידוע לי על בעיה של גי'יגנר ונפיחות, זה עניין אישי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר